Skip to the content

Lashlift behandling

Lashlift är en beprövad metod för att ge dina fransar en vacker och naturlig böj, och har länge varit hemligheten bakom många ögon. Denna behandling är skonsam och ger en illusion av längre och fylligare fransar utan användning av lösögonfransar.

Vad är lashlift?

Lashlift är en teknik som involverar att böja och permanenta fransarna på ett skonsamt sätt. Metoden är idealisk för dem som söker ett naturligt resultat och önskar undvika daglig användning av fransböjare eller lösögonfransar. Genom att använda silikonrullar som fästs ovanpå ögonlocket så böjs fransarna och får en vacker form som varar i flera veckor.

Behandling med lashlift

En av fördelarna med lashlift är att det inte används några skadliga ämnen under behandlingen. Alla produkter är vattenbaserade och behandlingen tar vanligtvis mellan 45 och 70 minuter. Fransarna placeras varsamt på en silikonrulle, och två vätskor appliceras för att ge fransarna den önskade böjen. Effekten varar vanligtvis mellan 6-8 veckor, beroende på individens fransväxtcykel, där nya fransar växer ut och ersätter de förlorade.

Före och Efter Behandlingen

För att säkerställa att du får optimala resultat, finns det några enkla riktlinjer att följa före och efter lash lift-behandlingen:

Före

Kom till behandlingen utan smink och linser för bästa resultat.

Efter

  • Undvik fysisk aktivitet de första 24 timmarna efter behandlingen.
  • Vätskor bör inte komma nära fransarna under den första dagen.
  • Använd inte starka make-up removers de första dagarna.
  • Undvik dusch, bastu och bad de första 24 timmarna.
  • Försök att inte gnugga fransarna under det första dygnet för att säkerställa att de sätter sig ordentligt.

 

Att följa dessa enkla riktlinjer kommer att förbättra och förlänga effekten av din lashlift-behandling, vilket ger dig en vacker öppen blick utan behov av mascara eller lösögonfransar. Boka tid för konsultation eller behandling

Kontakta oss idag!