Skip to the content

Mesoterapi - effektiv anti-age behandling

 

Vi på Estelles Estetik erbjuder behandlingen Mesoterapi. Det är en mycket effektivt anti-aging behandling, som ger fukt, spänst och tillför huden hyaluronsyra, vitaminer mineraler och antioxidanter som ytligt injiceras i huden. Mesoterapi är passande för behandling av ansikte, dekolletage, hals, och handryggar. Mesoterapi förbättrar hudens kvalité samt reducerar tecken på hudens åldrande, och är även en lämplig behandling av tex celluliter samt för håravfall. Ofta rekommenderas 4–5 behandlingar med ett par veckors intervall.

Vad är Mesoterapi?

Mesoterapi är en medicinsk estetisk behandling som innebär att små mängder aktiva substanser, såsom hyaluronsyra, vitaminer, mineraler och antioxidanter, injiceras direkt i det övre skiktet av huden. Målet är att förbättra hudens kvalitet, öka fukt, ge spänst och minska tecken på åldrande.

Fördelar med mesoterapi:

  • Jämnar ut pigmenteringar
  • Piggar upp trött och känslig hy
  • Behandlar celluliter
  • Förbättrar hudkvaliteten
  • Behandlar acne
  • Arbetar förebyggande mot åldrande
  • Bearbetar hudbristningar
  • Fungerar även mot håravfall

 

Vilka områden kan behandlas med Mesoterapi?

Mesoterapi kan utföras på olika områden, inklusive ansikte, dekolletage, hals och handryggar. Dessutom kan det användas för att behandla celluliter och håravfall.

Hur går behandlingen till? 

Din huden rengörs noggrant, därefter använder vi oss av en mycket tunn nål som skapar mikrokanaler ner till hudens mellersta lager.

Med hjälp av dessa mikroinjektioner förser vi hudens mellanlager med näringsrika ämnen vilka binder fukt samtidigt som hudens lyster ökar. Kollagenet i huden stimuleras genom mesoterapin, vilket ger lyster, ett helt nytt skimmer och kvalitetsförbättring av din hud.

Vilka resultat kan förväntas?

Resultaten av Mesoterapi varierar beroende på individuella faktorer som hudtyp, ålder och behandlingsområde. Generellt sett kan personer uppleva förbättringar i hudens elasticitet, fuktbalans och minskade tecken på åldrande.

Efter behandlingen 

Viss rodnad kan uppstå efter själva behandlingen. Resultatet kommer successivt då du ser en ökad lyster och fukt i huden allteftersom huden tar till sig och bearbetar de biorevitaliserande ämnen som tillförts.

Det går utmärkt att kombinera mesoterapi med andra behandlingar. Om du önskar ett mer kraftfullt resultat tar vi fram en behandlingsplan som passar dig och dina önskemål.

Vem är lämplig kandidat för Mesoterapi?

Mesoterapi kan vara lämplig för personer som vill förbättra hudens utseende och minska tecken på åldrande. Det är dock viktigt att genomgå en konsultation med en kvalificerad och erfaren professionell för att bedöma individuella behov och förväntningar.

Innan du överväger Mesoterapi eller någon annan medicinsk estetisk behandling är det viktigt att konsultera med en kvalificerad och licensierad professionell för att få skräddarsydd rådgivning och information om behandlingen.

Boka tid för konsultation eller behandling

Kontakta oss idag!