Skip to the content

IcePeel

ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.( VÄRME + KYLA )

Kemisk Peeling
Kemisk peeling är en väldokumenterad effektiv metod att exfolierar döda hudceller och stimulera huden samt har en rad allmänt hudförbättrande egenskaper. Behandlingen bidrar till att främja jämn hudton och struktur, reducera linjer och rynkor samt ge huden ökad vitalitet. Kemisk peeling är snabbverkande och bidrar aktivt till att stimulera hudens förnyelseprocess och till att bevara hudens ungdomliga fräschör. Effekten av kemisk peeling är omedelbar och skaper synbar lyster. för omedelbar lyster.

Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

Multifunktionell behandling för alla hudtyper
ICE PEEL är en exklusiv behandling som kombinerar väldokumenterade teknologier. En kort behandling för alla hudtyper. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen. ICE PEEL kan utföras som kur eller enstaka behandling. Behandlingen främjar blodcirkulation och stärker hudens kärlstruktur. Kur vid mer långtids- och djupverkande effekt och som enstaka behandling vid behov av snabb uppfräschning.

 

Icemask

IceMask är en Cryomask som kyler i 2 steg, First Cooling Effect - Ytlig kyleffekt som stärker kapillärer och förbättrar cirkulation, Deep Cooling Effect - Djup kyleffekt som stärker kollagen, regenererar, normaliserar och verkar sammandragande. Masken är snabbverkande och ger en behaglig känsla redan efter ett par minuter. Kyleffekten uppstår genom vaporisering av mängden s.k. chockproteiner som reduceras. Fria syreradikaler neutraliseras och elimineras. IceMask verkar avslappnande, uppfräschande, revitaliserande och med flera kvalitetsförbättrande egenskaper. IceMask innehåller C-vitamin som antioxidant med skyddande och reparerande egenskaper och mjukgörare med bl.a. Aloe Vera som lugnar och återfuktar för ökad hudkomfort.

Resultat för Icemask

  • Mjukgör och återfuktar huden med upp till 500%
  • Stärker collagen och ger uppstramande effekt
  • Reducerar linjer och rynkor
  • Skyddar mot negativ miljöpåverkan
  • Dämpar rodnad, svullnad och verkar kärlsammandragande
  • Motverkar mörka ringar
  • Främjat och normaliserat pH-värde
  • Minskar talgproduktion (upp till 62%) och inflammation

Indikationer för Icemask
Estetisk hudvård vid Acne, Rosacea, Åldrad Hud
Kompletterande mask vid Laser/IPL, Injektionsbehandling, Kemisk Peeling och Kirurgi
Klassisk Ansiktsbehandling eller vid QuickFix-behandling

För alla hudtyper, kan även kombineras med andra behandlingar!

Boka tid för konsultation eller behandling

Kontakta oss idag!